Rrëfehet Vajza Nga Prishtina: Bëra Ate Punen Ditën, Por Ja Çfarë Dëgjova Natën (+18)

Një vajzë kosovare ka vendosur ta rrëfejë historinë e saj dhe si e ka kuptuar se djali me të cilin vendosi të ndante gjithcka, kishte fëmijë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Këtë e kuptoi nëpërmjet telefonit…Rrëfimi Historia filloi kështu, unë ika nga Kosova në fillim të luftës, pasi shtëpia u dogj. Nëna më mori dhe ikëm për në Francë, babi më la në moshë te re, unë jetoja vetëm me nënën në periferi të Prishtinës.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *