Historia Ime Qe Po Me Shatrron Jeten, Kam Fjet Me Djalin E Mixhes Burrit Para Se Te Martohem Por Ndodhi..

Historia Ime Qe Po Me Shatrron Jeten, Kam Fjet Me Djalin E Mixhes Burrit Para Se Te Martohem Por Ndodhi.. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Jam 23 vjeqare dhe jam nga njerin nga qytetet e Kosoves. Historia ime është e quditshme pak sepse kjo kultur ketu nuk e kupton dhe nuk mund ta pranoj këtë llojë realiteti. Unë jam martuar qe 5 vite dhe në shtëpin ku jam e martuar jetonin dy vllezer se bashku dhe mbasi jam martuar kan kaluar nje kohe ne martes kur ajo gjeja ishte super me burrin tim, dhe kalonim për mrekulli mbas një viti martese,LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *