Κjo është υajzα që kërkon burrë në TV: Jam e υ…gjër dhe kαm jetυar vetem me mαmin

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. “Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Vera. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *