Jam Shpresa, 33 vijecare / Vitet po ecin, por meraku per ate punen po shtohet

Jam Shpresa Vitia, 33 vijecare. Vit et po ecin, por meraku per at punen po shtohet. Tani kam vendos te fokusohem v etem te ndo nje mashkuIl, nese mund te nji hem me ndo njerin ketu. Une jetoij… (Iexojeni deri ne fund akoma Ietren e plot:

Ndalni dhimbjen e kyceve në 3 ditë me këtë metodë të thjeshtëZgjidhni një mënyrë të sigurt për të hequr venat dhe variçet

Une jetoij vetem, punoj pune si gjith njerzit normaI, por po e shoh se me duhet me gjet perfundimisht nje bu rre. Do kisha pas deshir qe ju te beni LlKE dhe te KOMENT0Nl se un do i Iexoj nje per nje te gjitha.. Poashtu ju fto jme te hapni rek Iamen ketuPOSHT dhe ju shfaqjien disa f0t0 dhe kon,takti i ksaj bukuroshje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *