Djali nga Shkodra: Në Facebook më niste foto , gjoksi i saj më bëri të vija…por më doli…

Një djalë ka rënë viktimë e mashtrimeve në internet. Ai thotë se pas muajsh komunikimi me një “vajzë” në Facebook ka zbuluar se ishte mashkull.

“Kujdes në internet sepse ka shumë perverse. Unë jam shokuar nga kjo që më ka ndodhur.

Jam një 34-vjeçar nga Shkodra dhe banoj në Londër. Si çdo emigrant edhe unë kam njohur vajza në Facebook.

Mundësia më e mirë mendoja për të njohur vajza shqiptare, sepse nuk kam dashur kurrë që ta marr nusen me shkuesi.

U njoha me një vajzë, kështu mendoja unë të paktën se po flisja me vajzë. U njoha në verë dhe nisëm bisedat. Sinqerisht nga profile nuk dallohej që ishte falso.

Alamet vajze me të marrë në qafë. Bisedat tona nisën të bëheshin ditë dhe natë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *