Bëmë rgji me shoqen e ngushtë dhe ishte…

Kam qenë në “club”-e striptizmi. Kam bërë treshe. Kam takuar njerëz në “club”-e, lokale, librari, koncerte, evente sportive dhe në punë me të cilët kam bërë seks minuta më pas.

Kam bërë edhe seks me pagesë. Me thënë të drejtën kam provuar gati çdo gjë. Të paktën deri sa takova Marën, e cila filloi të më zgjonte dëshirat seksuale të fshehura në subkoshiencën time.

Një natë, pasi kishim pirë disa gota, e pyeta Marën se çfarë do të bënte për t’i dhënë dinamizëm jetës së saj seksuale. Përgjigjja e saj më befasoi: “Do të bëja patjetër një orgji. Pse mos ta bëjmë bashkë?”. Në atë moment pashë që irisi i syve të saj ishte zgjeruar dhe shndriste.
Menjëherë filluam të bënim gati “skenarin” dhe detajet e asaj çfarë do të bënim. Sigurisht, jo shumë meshkuj, më pak se 4. Gjithashtu vendosëm edhe mesatare të penisit: 20 cm. Vendosëm edhe se nuk do të pranonim më femra në “festën” tonë.

Pasi organizuam këto gjëra, menduam të vendosnim edhe lajmërime në internet ku kërkonim persona për njohje të reja. Pas pak ditësh, unë dhe Mara kontrolluam mesazhet që na kishin ardhur dhe vendosëm që ata që do të kualifikoheshin nuk duhej të ishin as shumë të vjetër, as shumë të rinj; as shumë të etur për seks, as të tejngopur me marrëdhënie seksuale. Dhe më në fund zgjodhëm.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *