Mrekulli/Gjelberohet nje pjes e tokes ne mes te shkretetires thatesires dhe gureve

Mrekullia, gjelberohet nje pjes e tokes ne mes te shkretetires thatsires dhe gureve gjigant, kjo video esht publikuar me heret por shumica e njeerzve nuk ekan ditur, video esht filmuar nga vet bariu i cili raun delmet e dhit, ku aj esht shum Falemenderus per Mrekullirat qe ben ZOTI i gjithsis, shiko videon me posht


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *