Kjo eshte bija ime e cila ka nevoj per burre, sepse nuk po mund ta gjej!

Kam vajzën 38 vjeçe jeton në Londer, ka mbaruar studimet ketu dhe punon në një nderrmarje pri vate dhe esht shum e sukseshme ne pun gati esht ne kul min e nderrmarjes, akoma nuk është lidhur deri tani me asnje shqiptar pasi ketu ne rrethin ton skemi asnje shqiptar dhe jemi te vet met… ne jetojm bashk ne banes jam e ndam e nga burri gati 20Vjet un dhe e dua vajzen shum per ate edhe nuk jam mar tuar vetem ta rris vajzen si duhet dhe ta edukoj ne ma ksimum ashtu siq i ka hije..LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

Por tani e shof se koha iken dhe vajza ben tani 38 dhe un e shof se jam e lod hur dhe e moshuar dhe nuk dua ty mby ll syt pa e par te martuar por e kam qef dhe desh ir te martohet vetem me shqiptar asesi me tjer apo me mir te themi me te huaj… ja ku e keni vajzen time e ka fal zoti si Lo qk por me mir nese je dakord e vazhdojm biseden edhe ketu apo si te duani ju, nese nuk lajm rohem menjeher apo nuk ju kthej perg jigje dine se nuk ju harrojm do merrni me von pasi mund edhe te mos jam ketu un apo va jza.. ja pra kjo esht e buk ura tani ti vendos nese don te jetosh ketu me vajzen ne Londer…


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *