Kështu e tërbova një mashkull në eks

Kush tjetër përveçse një mashkulli mund t’ju këshillonte më mirë sesi të kënaqni mashkullin tuaj në shtrat?

Nga paraloja e deri në minutën e fundit të lojës së seksit. ne pyetëm disa ekspertë të seksit (meshkuj sigurisht) dhe zbuluam që çdo femër nëse mëson mënyrat e mëposhtme mund ta çmend ë mashkullin e saj në shtrat.Mund të tingëllojë banale, por mos harroni që meshkujt kanë instinkte kafshërore. Ndaj, atëherë kur ai nuk e pret, merreni në telefon, merrni frymë thellë dhe psherëtini teksa i thoni: “Kam gjithë ditën që nuk më hiqesh nga mendja, dua të të kem pranë”. Pastaj mbylljani telefonin menjëherë. Por para se të guxoni t’i flisni në këtë mënyrë provokuese sigurohuni që është ai nga ana tjetër e receptorit.

Meshkujt “vdesin” për zhartjerë

Meshkujt adhurojnë çorapet e najlonit, zhartjerët, e veshje të tjera delikate femërore. Nëse vishni, do të keni më shumë mundësi të kaloni net të gjata së bashku. Jepni një pamje vizuale të mirë të asaj që keni veshur. Meshkujt adhurojnë seksin teksa një femër i mban ende veshur çorapet e najlonit.

Drejtojeni me duar

Bëjani të qartë partnerit tuaj se çfarë ju pëlqen ose jo në shtrat. Nëse ai nuk e kupton, atëherë drejtojeni ju. Kur ai të shohë që po ju kënaq, me siguri ka për t’u ndjerë edhe vetë më mirë. Kur meshkujt kënaqin femrat në shtrat, atyre iu rritet edhe vetëbesimi, transmeton Telegrafi.

Merrni iniciativën

Ndonjëherë duhet të jeni ju që e dëshironi më shumë seksin. Ai do të eksitohet më shumë kur t’ju shohë ju të eksituar. Edhe nëse mund të jetë pak i turpshëm, nëse e sheh se ju merrni iniciativën, keni për ta bërë të ndihet mirë me veten e tij dhe rrjedhimisht të ketë një performancë të mirë në shtrat.

Provojini të gjitha

Femrat duan të kenë një orgazëm ku të gjitha pjesët e trupit stimulohen në të njëjtën kohë. E njëjta gjë vlen edhe për meshkujt .Mos kujtoni se meshkujt eksitohen vetëm nëse i prek “aty”. Përpiquni t’i stimuloni të gjitha pjesët e tij, duke i kombinuar lëvizjet me njëra-tjetrën.

Tregojini që e pëlqeni

Nuk ka gjë më eksituese për një mashkull nëse i pëshpëritni gjatë kohës që kryeni marrëdhënie dhe e siguroni që gjithçka po shkon mirë. Meshkujt shqetësohen shumë nëse janë të mirë sa duhet në shtrat, nëse kanë përmasat e duhura të organit seksual, nëse ju duket tërheqës në shtrat etj. Si mund ta qetësoni nëse ju nuk ia bëni të qarta këto gjëra me fjalë. Thojini sesa shumë ju pëlqen dhe keni për ta pasur të gjithë vëmendjen dhe kujdesin për t’ju dhënë një orgazmë që keni për ta kujtuar gjatë.

Bëjini surpriza

Kur të kthehet nga puna, ju duhet ta prisni e veshur me kompletin më seksi të të brendshmeve. E vetmja gjë që do të dëshirojë në ato momente është t’ju zhveshë e t’ju kënaqë.

Ndizni motorët

Dhe kjo gjë do të thotë që të filloni ta prekni në vendet më delikate. E kuptuat se ku?

Kënaqeni vizualisht

E dini shprehjen: “Syri do pjesën e vet”. Kjo gjë vlen edhe kur bëhet fjalë për marrëdhënie seksuale. Meshkujt janë krijesa vizuale. Atëherë dhurojini një natë striptizmi. Nëse nuk dini si ta bëni, mjafton të shihni filmin “9 javë e gjysmë” dhe imitoni Kim Basinger.

Tregohuni pa komplekse

Kjo nuk do të thotë që të tregoheni e lehtë. Meshkujt i pëlqejnë sfidat. Nëse doni që ai të bëjë diçka për ju në shtrat, ai ka për ta vlerësuar nëse ju tregoheni e qartë. Meshkujt i adhurojnë femrat “egoiste” në shtrat, që e dinë çfarë duan dhe nuk kanë turp ta kërkojnë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *