Kam fjetur me 1500 burra, e bëj këtë sepse jam mjeke popullore

Kjo grua ka kryer ma.rrëdhënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.Por 54 vjeça.rja, e quan ‘peshkope’, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh. Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer mar.rëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Mare thotë: “Unë e fitoj jetesën duke fjetur me burrat e grave të tjera, apo me të dashurit e tyre. Mësimi që u jep Mara të gjithëve është ky: Problemet duken sikur kanë të bëjnë me trupin, por kjo nuk është e vërtetë, sipas saj: “Problemet nuk janë fizike. Ato janë në mendje dhe kanë shumë të bëjnë me besimin në vetvete.” LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *