Guri mister në Arabinë Saudite: Daton qe 4 mijë vjet, i prerë sikurse me ‘laser’ (FOTO)

Guri i quajtur ‘Al Naslaa’ në Arabinë Saudite duket sikur është prerë në gjysmë me një laser. Guri vlerësohet të jetë 4000 vjet i vjetër, dhe askush nuk e di se si u bë kështu,

Ka shumë mistere natyrore në botë, njëra prej të cilave është veçanërisht befasuese guri Naslaa në shkretëtirën Tayma në Arabinë Saudite.

Shumë njerëz mendojnë se prerja e saktë është bërë nga njerëzit ose nga ndonjë lloj tjetër krijesë, e cila duket po aq mbresëlënëse.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *