Arbana Xharra: ‘fIIiqësirat’ e shqiptarisë janë hoxhallarët..!

Arbana Xharra thotë se ‘flliqësira’ e shqiptarisë janë hoxhallarët
Islamofobja Arbana Xharra nuk lë ditë pa su lmuar dhe sharë islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo ka su lmuar dhe quajtur hoxhallarët shqiptarë duke i quajtur ata qel bësira, transmeton gazeta ditore.

Me íroni ajo ka shpërndarë postimin e hoxhës Omer Bajrami duke thënë se kjo është një “perlë”. Më tej ajo shkruan se disa përfaqësues të këtyre qelb ësirave keni për t’i pasur në parlamentin e Kosovës.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *