A lejohet te vendohet parfum i cili permban al’kool, a eshte haram dhe a mundesh me u fal me kete parfum ?

1. A lejohet te vendohet parfum i cili permban al’kool, a eshte haram dhe a mundesh me u fal me kete parfum ?
Përgjigje: Alejkumselam. Falenderimi i takon Allahut (azzevexhel), ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin tonë Muhamedin (salallahu alejhiveselem), mbi familjen e tij të pastër, mbi shokët e tij besnik, si dhe mbi të gjithë ata që e pasuan dhe e pasojnë rrugën e tij deri në Ditën e Gjyk’imit.

Së pari: Parfumi i cili përmban al’kool, është i pastër dhe lejohet falja e namazit me teshat që janë me të. Allahu e di më së miri. Parfumi i cili përmban al’kool, është i pastër dhe lejohet falja e namazit me teshat që janë me të. Allahu e di më së miri.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *