RRËFIMI/Shkoi me 80 burra, Edhe pse mbi 40 vjec. A e dini pse?

E veja e një doktori ka bërë publike një seri historish tradhtie që ajo ka regjistruar me 80 burra të martuar: “Te jetoj jetën time seksuale është puna ime e jetës”.

Louise Van Der Velde, nënë e dy fëmijëve është 43 vjeç dhe jeton në veri të Yorkshire dhe pohon se po jeton çdo ditë të jetës së saj, si të ishte e fundit, që pas vdekjes së bashkëshortit të saj Stephen në vitin 2004.

Louise thotë se javët pas “Shën Valentinit” janë ditët më zëna të gjithë vitit për tradhtitë seksuale, sepse kujtesa e të gjitha gjërave romantike shërben si një zgjim për ata që kanë marrëdhëniet e tyre ‘të vdekura’. Ajo pretesualisht.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *