Pse gratë pendohen pas qe bejn Se Ksrastësor?

Gratë e reja bëhen pishman më pak për seksin rastësor në qoftë se ato kishin ndërmarrë iniciativën dhe në qoftë se seksi ishte i mirë.

Kështu është thënë në një studim të realizuar së fundmi me ç’rast janë intervistuar 547 persona në Norvegji dhe 216 studentë në Universitetet Amerikane, të gjithë heteroseksualë.

Përgjigjet sugjerojnë se faktori që i bën të dyja gjinitë që të bëhen pishman për seksin rastësor është se kush ka ndërmarrë iniciativën.Ky studim gjithashtu ka treguar se gratë ndjejnë më pak pendesë në qoftë se partneri i tyre ishte i aftë dhe nëse janë ndarë të kënaqura seksualisht. Pjesëmarrësit në këtë studim ishin të moshës nën 30 vjeçare.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *