Prej sonte jam e vetme ne banesen dhe do jetoj si dua dhe do ta bej un me ke dua…

E pastrova punen me mamin dhe motren i kemi nda sendet deri ne gjelpan dhe tani krejt qka ke.mi i kemi te n.dame… mua me ra te kem nje banes dhe vetura kurse mami dhe motra morren ma shum pasi mami do jet me motren time sba.shku.. dhe tani jam e lir ne te gjitha punet ne fillim kam vendos te mos pu.noj por vetem te knaqem ne maks.imum ashtu siq me ka hije mu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *