Këto janë ditët e muajit kur femrat janë të etura për..

Femrat mund të jenë shpesh të papërgatitura për marrëdhënie seksuale dhe do të ndjeheshin mjaft keq nëse mashkulli do të insistonte drejt saj.

Shumica e femrave janë të prirura të kenë dëshirë për seks në ditët 12 dhe 14 të cilat sipas Gloë quhet periudha e “pikut të seksit”.

Në fakt, femrat ndihen më të gatshme dhe më të prirura për të pasur marrëdhënie gjatë ditëve 13 dhe 14, por këtu është një diçka interesante – nuk është e domosdoshme që ato të përjetojnë marrëdhënien më të mirë seksuale gjatë këtyre ditëve.Dita në të cilën femrat e duan më së shumti seksin është dita e fundit e periodave të tyre dhe kjo periudhë quhet si “kulmi i orgazmës”.

Ndërsa ditët kur femrat ndihen më të lumtura janë ditët 15 dhe 16 derisa janë duke i shijuar përjetimet e tyre .


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *