Jam e lire, jetoj ne Zurich te Zvicres, kerkoj nje mashkull per lίdhje pse jo dhe martese

Jam e lire, jetoj ne Zurich te Zvicres, kerkoj nje mashkull per lίdhje pse jo dhe martese

Lexo të plotë: Jam si.ngle dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam n.da.re nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burr.in tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerk.im te nje mas.hkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje m.artes. Cili do qe je ti qe po e lexon kete ha.llin tim mendo pak edhe per gjen.djen ne te cilen gjendem. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE

E ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njo.ftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen. Te gjitha Li.ket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me inte.resant dhe ter.heq.es, ateher do te ju .ajmroh.em. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME P0SHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *