Jam 25 vjecare dhe jetoj ne Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar qe te me…

Jam 25 vjeçare dhe jetoj në Gjermani, kerkoj mashkull shqiptar, numrin këtu….Jam 25 vjeçare dhe e vir.hër, ekon.omi.kisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte po ashtu kam sallon floke.sh per vajza .Kerkoj mashkull shqi.ptar, pamvarsisht vendit apo

moshes , vetem te jet bes.nik dhe te jet i sinqert me mu ska lidhje ku jeton me rendsi osht me e qu mir na mos me kon xh.eloz por me kon i kupt.ushem edhe veq me u knaq mos me pas pe.rpla.sje qdo dit po du veq me u knaq


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *