Dua të hakmerrem për tradhëtitë e tij

E dashur psikologe:Miqtë mendojnë se duhet të mashtroj njeriun me të cilin jam duke u martuar për t’u hakmarrë.

Miqtë e mi mendojnë se duhet ta mashtrojnë të dashurin tim për u hakmarrë ndaj tradhëtive të tij – por bashkë me këtë më shtohet edhe shqetësimi se ne duhet të martohemi këtë vit.

Kemi qenë së bashku për tre vjet dhe ne kemi pasur ngritjet dhe uljet tona.I dashuri im më ka mashtruar disa herë dhe nuk e di nëse edhe unë duhet të hakmerrem për këtë.

Me sa kam kuptuar ai më ka mashtruar disa herë

Unë i kam parë mesazhin që i dërgonte një vajze ku i kërkonte asaj një takim

Ai e pranoi se e kishte takuar, por këmbënguli se nuk kishte patur më të marrëdhënie seksuale.

Megjithatë, njerëz të tjerë më kanë thënë se ai ka pasur marrëdhënie seksuale me disa vajza.

Djemtë e tjerë flirtojnë me mua dhe unë nuk e di nëse do të qëndroj në këtë marrëdhënie që kam dhe ta mashtroj edhe unë atë apo ta mbyll njëherë e mirë këtë lidhje dhe të largohem.

Unë kam qenë gjithmonë besnike ndaj tij por tani kam deshirë të hakmerrem. Ai është 24 vjeç dhe unë jam 25 vjeç.

Psikologja:

Në se ti nuk po i beson tani, a mendon se ai do të ndryshojë kur të ketë një unazë në gishtin e tij?

Ndaloni planet tuaja për martesë dhe tregojini të fejuarin tuaj gjithcka që mendoni. Vetëm në se ai ju siguron dhe sillet në munyrë të tillë që ju do vetëm ju vetëm atërherë mund të rifitoni besimi. Por zakonisht mendoj, tradhëtarët nuk ndryshojnë kurrë, ata kur janë të tillë në dashuri në martëse janë edhe me. Hakmarrja shpeshherë i bën gjerat me keq. Duaje veten vajzë ik. dhe më pas …


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *