Shefja ime më detyron t’i heq fustanin dhe

Një djalë 19 vjeçar ka rrëfyer për The Sun se ai bën seks me drejtoreshën e tij në spital ku dhe punon, e cila është 32 vjeçare, e martuar dhe ka një djalë.

Kjo është letra e tij:

Kam bërë seks me shefen time, pasi unë e përfundova lidhjen time. Ajo është më e vjetër dhe apetit të madh seksual dhe është mrekullueshëm, por po shkoj në telashe?Unë jam një djalë 19 vjet dhe po punoj në spitalin lokal si asistent shëndetësor prej gjashtë muajsh.

I kam kaluar 8 javët e fundit në repartin e lindjes. Ajo është 32 vjet një mami e lartë dhe e martuar.

Shumica e ekipit ka pasur një natë jashtë pasi dikush festoi 21 vjetorin dhe që atëherë unë fillova të flisja më shumë me shefen time.

Ajo dukej ndryshe me flokët e saj të lëshuara dhe një fustan seksi.

Ajo tha se e do punën e saj por gjërat në shtëpi i janë bërë të vështira pasi ka një djalë dy vjet dhe burri i saj nuk i ndihmon aspak.

Një nga vajzat përmendi diçka për seksin dhe ajo tha: “Jeta seksuale? Çfarë jete seksuale? Burri im nuk është i interesuar”.

Ne pimë dhe vallëzuam dhe u kthyem me taksi në shtëpi. E pashë që mezi ecte dhe i thashë ta përcillja deri tek dera, e ajo më ftoi brenda e më tha që t’i thoja taksisë të shkonte.

Burri i saj ishte jashtë vendit dhe djali i tyre ishte me nënën e saj.

Ne u futëm brenda dhe ajo ra në qilim e unë e kapa atë. Ajo ra në duart e mia dhe fytyrat tona ishin shumë afër. Ajo më puthi mua dhe unë iu përgjigja njëjtë. Ajo sugjeroi që të ngjiteshim shkallëve. Si mund të refuzoja?

Seksi ishte i pabesueshëm. Ajo me të vërtetë dinte si të trajtonte një djalë. Qëndrova atë natë aty dhe mëngjesi ishte dhe më i mirë.

Ndërrimet tona në punë janë të ngjashme dhe kur e përfundojmë ne takohemi në veturën time. Unë e dërgoj në shtëpi, por fillimisht ndalemi për të bërë seks.

Nuk dua që të përfundojë por e di se kjo nuk do të na dërgojë askund.

A mendoni se ajo është shumë e vjetër për mua edhe në qoftë se e heq qafe burrin e saj të padobishëm?

Përgjigja e psikologes:

Unë mund ta kuptoj se sa joshëse është që të vazhdosh të shijosh seksin në aferë, por kjo mund të ju largoj në mënyrë të çrregullt, në frontet personale dhe të punës.

Ajo është e martuar dhe ka fëmijë. Ajo po të përdor si një lehtësim kur duhet të zgjidhë për martesën e saj, për shkak të djalit të saj mbi të gjitha.

Ju jeni në moshë por ajo po abuzon me pozitën e saj. Nuk do të ishte mirë as për as për atë nëse dikush në spital ju zbulon.

Ki pak krenari për veten, sidomos në fillim të karrierës dhe tregoj asaj gruaje se nuk do që ta rrezikosh martesën e saj apo karrierën e juaj.

Ti meriton dikë që brengoset për ty. Dil me miq dhe gjeje dikë që është i të njëjtës moshë me ty dhe që mund të përkushtohet 100 për qind.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *