HISTORI/Bëmë or gji me shoqen time ,dhe ishte …

ë. Me thënë të drejtën kam provuar gati çdo gjë. Të paktën deri sa takova Marën, e cila filloi të më zgjonte dëshirat seksuale të fshehura në subkoshiencën time.

Një natë, pasi kishim pirë disa gota, e pyeta Marën se çfarë do të bënte për t’i dhënë dinamizëm jetës së saj seksuale. Përgjigjja e saj më befasoi: “Do të bëja patjetër një orgji. Pse mos ta bëjmë bashkë?”. Në atë moment pashë që irisi i syve të saj ishte zgjeruar dhe shndriste.
Menjëherë filluam të bënim gati “skenarin” dhe detajet e asaj çfarë do të bënim. Sigurisht, jo shumë meshkuj, më pak se 4. Gjithashtu vendosëm edhe mesatare të penisit: 20 cm. Vendosëm edhe se nuk do të pranonim më femra në “festën” tonë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *