Gruaja Tregon Historinë E DH LMBSHME: Burri Më Ia Për.

Unë që po ju shkruaj jam një grua 35 vjeçe dhe kam dy fëmijë; një djalë dhe një vajzë. Jam martuar e re dhe me shkuesi. Burrin e kam 15 vjet më të madh se vetja. Ai ka punuar punë jo të rën da dhe nuk ka r.ënë. Edhe unë nuk jam mbajtur ndonjëherë për e bukur, kështu që nuk duket shumë diferenca jonë. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Gjithmonë kam patur ma nin ë t’i zgjedh shoqet më të vjetra se veten. Para tre vjetësh, nd.ërrova shtëpi. Isha e re në lagje dhe një ditë kërkova ndihmë te shtëpia përb.allë. Aty më doli një grua që në pamje të parë dukej shumë e re. Ishte e mbajtur dhe dukej si moshatare e imja. Ajo u tregua e gatshme të më ndihmonte. Kisha vajzën me të vj.ell.a dhe më duhej ta çoja në sp ital. Ajo s’bëri as një, as dy, por mori makinën e saj dhe na çoi në spi tal. Vajza kishte vetëm një vi.rozë, ndaj mjekët i vunë një se.rum dhe u bë menjëherë mirë. Komshia ndenji me ne derisa mbaruam dhe më pas na solli në shtëpi. E ndjeva se i det yro hes ha dhe zgjata lekët, por ajo nuk pranoi. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE HAP REK IAMEN ME POSHTE


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *