Ka 7 vite që jetoj e vetme në Austri dhe tani e kam kuptuar se kam nevojë urgjente për një mashkull në jetën time

Ka 7 vite që jetoj e vetme në Austri dhe tani e kam kuptuar se kam nevojë urgjente për një mashkull në jetën time. I kam të gjitha kushtet për një jetë të mirë dhe të lumtur, por paraja nuk po të jep knaqësitë që i ka njeriu, e edhe une normal se kam nevojat e mija si gjithë femrat e tjera.LEXO ME TEPER DUKE E HAP RE KLAMEN ME POSHTE.

Në moshën 26 vjeç, erdha të jetoj në Austri, pasi mbarova kolegjin. Gjeta menjëherë një punë të mirë dhe mora një apartament të mirë. Tani unë gjithashtu drejtoj një makinë të mirë, dhe kam para të mëdha në llogarinë time bankare, por kurrë nuk kam qenë në gjendje të gjej një burrë që të më kënaqë në shtrat. Provova shumë austriakë, por nuk më pëlqenin, kam nevojë për një burrë të gatshëm nga zona jonë në moshën time ose më të vjetër. Aktualisht jam 33 vjeç dhe jam e vetmuar deri në dhimbje. Më K0ntaktoni në,,,pasi të mbaron rekl,,åmå më poshtë…për më shumë njohuri mes nesh.LEXO ME TEPER DUKE E HAP RE KLAMEN ME POSHTE.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *