Pastroj shpine e nje 70 vjecari. Nje dite erdhi nga shpina ime, me kapi doren dhe me kerkoj…

Zotëria që po pastroj është 70 vjeç, qëndron mirë dhe i fortë nga shëndeti. Një ditë gjatë pa.strimit vura re që ajo po më shikonte në mënyrë të çuditshme. Ktheva kokën dhe vazhdova me punë pastaj ndjeva se po vinte nga prapa.

Ai erdhi nga shpina ime, më kapi dorën dhe ..më kërkoj të ulemi dhe të bisedojmë. Unë e mendova atë që nuk e dëshiroja dhe mbeta e hu.tuar se si do ti përgjigjem.Shiko më tha: ti më ngjan fortë në gruan time të ndj.erë e cila ndërroj je.t.ë në moshë shumë të re dhe tani une nuk kam asnjë njeri tjetër përveq teje kështu që kam vendosur që ta dhuroj gjithë pas.urinë time JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *