“Nuk gjej dot burrë se jam shuυm…”, 44-vjeçαrja çυdit rrjetίn me dekΙaratën e saj

44-vj/eçarja, nënë e katër fëmijëve është duke bërë xhiron e rrjetit me deklaratën e saj, thotë se ka një jetë të përsosur por bukuria e saj nuk e ka lejuar atë të gjejë dashurinë e vërtetë. Jemi duke folur për një grua që duket sa gjysma e moshës së saj dhe fare lehtë mund të duket si motra e vajzave të saj

Ajo quhet Sara Saiti dhe jeton në Londër bashkë me fëmijët e saj, binjakët 17-vjeçarë dhe dy vajza të moshës 20 dhe 22 vjeçe. Dawn thotë se bukuria e saj është edhe ma/llkimi i saj teksa shprehet: Ajo që ndodh është se unë u dukem njerëzve sikur jam sa gjysma e moshës sime. Prandaj, të gjithë burrat që flir/tojnë me mua janë shumë më të rinj në moshë se unë. Ndonjëherë do të doja të isha më pak tërheqëse, sepse s’mund të krijoj një marrë/dhënie me një 18-vjeçar”. Dawn tregon se është vetëm që prej vitit 2003 kur u nda nga bashkëshorti i saj.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *