Kam Sekret Me Nënën E Shokut Cdo Here Ajo Ma Ben Ate Gjene Me Goje Kur.

Nëna e Shokut Tim ma mori ne goj te gjithin dhe nuk munda te refuzoj. Një 20-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksp erience me nënën e sh okut të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dës hiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo r omancë sepse nena e shokut ishte e mahnitshme sepse ishte edhe ne moshe mirepo edhe kishte njohuri per kete pjese se si duhet kryer ajo pune. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *